Om tjänsten

Zoomin är en tjänst för privatpersoner och föreningar som vill ha en lättskött hemsida komplett med e-post, blogg, digitala fotoalbum, och webbkalender.

 

Du väljer själv vilka av de olika delarna du vill använda - och hur du vill använda dem. Därför kan hemsidan användas som till exempel personlig hemsida, resedagbok, temasajt, blogg, bilddagbok, planeringskalender, med mera.

 

Som medlem på Zoomin får du en egen hemsideadress, så att din hemsida blir lätt att hitta till. Adressen väljer du själv enligt mönstret http://VadDuVill.domän.se. Det finns en mängd domäner att välja på, bland annat filosoferar.se, mittspejs.se, pånätet.se, ärhär.nu och naturligtvis zoomin.se. Om du har ett eget domännamn så går det naturligtvis att koppla till din hemsida på Zoomin.

 

Lättanvänt & kraftfullt

Alla funktioner på Zoomin utformas för att vara så enkla som möjligt att hantera.

När du vill ladda upp bilder till dina fotoalbum så behöver du bara dra och släppa bilderna från hårddisken till hemsidan, precis som om du skulle kopiera dem från en mapp till en annan på din dator.

Tack vare den svenska onlinebildbehandlaren Pixlr kan du redigera bilderna i dina fotoalbum direkt i din webbläsare - rotera, ta bort "röda ögon", justera ljus och färger, lägg till text och mycket mera. Som Photoshop i din webbläsare!

Du har en mängd olika färgteman att välja på för din hemsida, och tack vare det lättanvända layoutverktyget hamnar text och bild där du vill utan att du behöver kunna ett dugg om HTML. Har du använt ett ordbehandlingsprogram så känner du igen dig på en gång!

 

Hög säkerhet

Att föra dagbok, ha sina fotoalbum på nätet eller använda en webbkalender behöver inte innebära att man låter vem som helst titta i dem. Dina fotoalbum kan du skydda med lösenord eller genom att kräva att besökaren loggar in så att han/hon inte kan vara anonym.

Du kan skapa hur många olika kategorier som helst i bloggen och webbkalendern, och välja att låta vissa vara privata så att bara du kan läsa dem och göra andra läsbara för dina besökare. Du bestämmer!

 

Skaffa en hemsida du också

Klicka här och fyll i formuläret sanningsenligt, så har du inom några minuter en egen hemsida!

.

Veckans populäraste hemsidor